Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frend bi kupio twingaca....

zanima ga tko ima kakva iskustva..dobre i lose strane.koji motor bi mu preporucili....

i naravno ako mu sta ima tko za ponuditi....kupio bi...

ja mu kazem da kupuje.....da to malo cudo nema lose strane!

Thanks unaprijed

Posted

Ja, iako nemam twileta... moram reći da nisam nikad čuo nešto jako loše o njemu... pače... samo dobro, bolje i najbolje... :zubo:

Posted

Ja vozim twinga, evo već tri godine i super sam zadovoljan s njim. Moj je 60ks i za normalnu vo

Posted

:kava: Nemam twingo ali znam ljude koji ga hvale.

To je mali gradski auto lagan za upravljanje i odr

Posted

twingo je bio moj prvi... :srce:

i to je odličan auto, ali za dvoje :prijatelji:

više putnika mo

Guest Spyware
Posted

Maya ima TWILE 16v i super je za po gradu, malo troshi kod NORMALNE vozhnje, shto je kod nje rijetkost :hahahe: , super je za parkiranje, ali mu je mala zamjerka debilno postavljen volan koji se neda spustit pa che oni ljudi koi imaju duzhe noge imati problema za mtanje volana kad je sjedalo pomaknuto unatrag, jednostavno je predaleko, imam filing da je na TAM-ichu bolje pozicioniran

inache je super

e, da, i svim Twingachima odlaze odbojne gume amortizera (mojoj dragoj su otishla nakon 10 000 na NOVOM AUTU ) :jez::jez::jez:

Posted

Ja imam Twinga dvije i pol godine i mogu samo najbolje o autu. Nikada se nije kvario, presao sam njime 43.000 km, malo trosi .... Sve super.

Kada bih opet kupovao Twinga uzeo bih motor 1.2 16V

Posted

2 Darko> cekaj ti da ivo odgovori na ovaj topic pa ces vidit sta je auto... :zubo:

Posted
:kava: Nemam twingo ali znam ljude koji ga hvale.

To je mali gradski auto lagan za upravljanje i odr

Posted

Nemam Twinga, pa nisam kompetentan za ocjene kao oni koji ga posjeduju, ali sam se dosta vozio u njemu... Prva mana, s obzirom da je rijec o gradskom automobilu, su teska i velika vrata. Nemaju ni onaj granicnik, pa treba s njim apazljivo postupat. Velicina je malo nezgodna na uskim parkinzima.... Volan nije podesiv jer to tehnicki nije moguce izvest, s obzirom da je Twingo zamisljen kao mali jeftini gradski auto s nekom osnovnom opremom. Ni sam Renault nije predvijao ovakav uspjeh, te nije ostavio dovoljno prostora za neka poboljsanja, medju koje spada i nemogucnost podesavnja volana...

Meni je malo smetao i dosta skucen prostor oko papucica, ona plastika ispod volana je dosta niska, sve je nekako zbijeno... Ali ako ste mirni s nogama, nece biti toliki problem :)

Na ovome sto sam ja vozio, mjenjac je bio malo tvrd, nije bas glatko upadao u brzine (kao da se slabo podmazuje), ali s obzirom da je auto od rent-a-cara, svasta je moguce...

Od prednosti, vec se sve zna: puno vise mjesta nego sto izgleda na prvi pogled, jako lagan za parkiranje, pogtovo unatrag, jer je straznji dio skoro okomit; dosta dobro drzi cestu, jer ima jako kratke prevjese, tockovi su prakticki u samim kutevima karoserije.

Predlazem servo kao obaveznu opremu (iako se to, valjda, podrazumijeva), i klimu, jer staklene povrsine su dosta velike (pogotovo vjetrobran) i unutrasnjost se jako brzo ugrije :)

Posted

da se nadovezem...

Prvi auto u koji sam sjeo je bio Twingo Pack 1.2 8v 60ks-a 10/97-e (dan danas vozi bez ijednog kvara, redoviti servisi), mali gradski auto, idealan za gradsku vrevu i guzvu, parkiranje lagano i mala potrosnja 6-6,5 gradske....

Danas imam Twingo 1.2 16v Privilege 02/2003 75ks-a sa klimom, servom, airbagovima vozac,suvozac + bocni.... potrosnja gradske 7-7,3 s klimom non stop i bez sparanja masine.

Mjesta na vozackom i suvozackom sjedalu ima kao i u Cliu (NHF clitachi) ako ne i vise... straznja klupa mjesta za 2 odrasle osobe bez bada za noge... Prtljaznik... malen ali dostatan za 2je da mogu na more (da... cak i ako vam draga ima maniju na kofere i fetis na cipele). Preklapanjem straznje klupe vozis sto hoces unutra...

Picture this... Ljeto... osamljena plaza... pjescana po mogucnosti... nebo posuto zvijezdama... draga se panicno boji gmizavaca i kukaca... solution za prespavat? Hotel ne dopusta studentski budzet... hm... Sjedala u Twingu se razvlace u francuski lezaj.... :bigl:

Mane?

Osim upravljaca koji nije podesiv po visini (moguce kompenzirati koliko-toliko podesavanjem visine vozackog sjedala) pa moze predstavljati problem "krakatima", mada tek onima sa 205+ cm... (moj je testiran na dvometrase) ne vidim nista znacajno ni bitno... Mozda nesto visi polozaj samog sjedala od uobicajenih, pa se izvana cini da "tuces" glavom o krov (nije istina), ja mu to pisem u plus jer time dobivas na preglednosti...

Posted (edited)
da se nadovezem...

Picture this...  Ljeto... osamljena plaza... pjescana po mogucnosti... nebo posuto zvijezdama... draga se panicno boji gmizavaca i kukaca... solution za prespavat? Hotel ne dopusta studentski budzet... hm... Sjedala u Twingu se razvlace u francuski lezaj....  :bigl:

<{POST_SNAPBACK}>

da nisi malo pretjerao :roll:

Edited by vedranmika
Posted

@ Spex - moj twingo ima "onaj" granicnik za vrata

Posted

Ponosni sam vlasnik Twinga već godinu dana. Ugodno sam se iznenadio koliko je tako malen auto finkcionalan. Stvarno se prilagođava svakoj potrebi. Udoban je, ali ne na duge relacije, mo

Posted

Twingo... :hail::hearts;:klap::hura::hearts;:hail:

Moj je star 8 godina, ima 1.2 motor sa 60ks i 90.000km i do sada je imao jedan "kvar" (neki senzor temperature što košta 170kn).

Ja sam visok oko 186cm i nemam nikakvih problema glede mjesta... auto je apsolutno savršen za grad. Kad se ide na more... stavim stvari na stra

Posted

Sad sam se sjetio ....cekaqm Red dragona da komentira hehehehe

on je onako mali sitni decko... :klap:

frend kaze da trazi nesto do 3500E....

mislim da bi se dalo nesto naci....za te novce..

Posted (edited)

Po meni bi se ovaj topic trebao obrisati jer ovo pitanje nije na mjestu :zubo::zubo:

Covjece, NARAVNO da bi trebao KUPITI Twinga, to je pravi mali veliki auto, ima mjesta (ja cak proveo dvije noci na moru u njemu sa dragom :zubo: ), potegne fanj za tak mali auto i tak slabi motor, stanes gdje hoces, spojis cuke na njega koje got hoces :hura::hura:

Ma kakvo razmisljanje, neka on samo kupi Twinga i ako pozali neka ga da meni!!! :klap::klap:

:hey::klap:

Edited by _ivo_
Posted

Kaj se mene tice, vozim svog zmaja vec 6 godina, i sa njim osim redovitih servisa nisam imao nikakvih problema. Meni je jedino zao kaj kad sam ga ja kupovao nije bilo 16 ventilskih motora. Moja preporuka je kupuj ali 16 ventilca :)

Posted
Kaj se mene tice, vozim svog zmaja vec 6 godina, i sa njim osim redovitih servisa nisam imao nikakvih problema. Meni je jedino zao kaj kad sam ga ja kupovao nije bilo 16 ventilskih motora. Moja preporuka je kupuj ali 16 ventilca :)

<{POST_SNAPBACK}>

Reci RedDragon covjeku koliko samo moze stati porcija Cevapa u Twinga :bigl:

Posted
Po meni bi se ovaj topic trebao obrisati jer ovo pitanje nije na mjestu  :zubo:  :zubo:

Covjece, NARAVNO da bi trebao KUPITI Twinga, to je pravi mali veliki auto, ima mjesta (ja cak proveo dvije noci na moru u njemu sa dragom :zubo: ), potegne fanj za tak mali auto i tak slabi motor, stanes gdje hoces, spojis cuke na njega koje got hoces :hura:  :hura:

<{POST_SNAPBACK}>

:lool::lool:

Posted (edited)

potpisujem sve navedeno gore i dodajem: volan je stvarno bio predaleko (visok sam 183) pa pošto nije bilo airbaga u njemu ja sam to lagano skinuo i ugradio momo sa duljom čahurom tako da je sada nekih 10-ak cm prema van i nemam više pogrbljena leđa :amen: , od kvarova mogu navesti le

Edited by ivan08
Posted (edited)
spojis cuke na njega koje got hoces :hura:  :hura:

<{POST_SNAPBACK}>

:lool::lool::lool::lool:

tek sad vidim,lud si ivo lud :hail::lool:

Edited by vedranmika
Posted

U zadnje četri godine vozio sam dva twinga, oba su 1.2 (60 ks) te osnovna oprema (podizači i basta), u te četri godine napravio sam oko 100 000 km, pa mogu reći slijedeće.

Prednosti:

1 - Mala cijena/Sporo gubi na vrijednosti (ako se uzima novi)

2 - Mala potrošnja goriva - grad: 6 - 7.5 otvorena cesta: 4.9 - 5.5

3 - Relativno jeftino odr

Posted

Protiv twinga stvarno nemogu nista reci protiv, jer sta je moj prozivio..... da sad sve krepa reko bi ok bilo je i vrijeme. U 4 godine (85000) osim redovnih servisa mjnjao sam jedino lijevu stabilizator stangicu i 4puta plocice, inace auto je uvijek u iberturi ,potrosnja gradsaka 8 litara ali to je kad ja vozim :bigl:

Po meni najveca mu je mana mekan ovjes nepodnosi zavoje pod 90, ali ove bla

Posted

Twingo hm, a sta reći nego da je autek supač jer mjesta za bacat, mala potrosnja mislim da dalje nemoram nabrajat i zato bi ga uvijek predlozio za kupnju! :hail::hail::klap:

• Create New...

Important Information

Renault-klub.eu koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.