-
By josipp · Posted
Ne mislim dizati nista teze od 150kila, profili od prikolice su 40mm široki, stijenka 4mm i prema nazad konusni, takoder postoji pojacanje ispod prednje stranice zavareno poprecno za uzduzne profile, napred kod šape su profili zavareni jedan za drugi a i ova ploca 10mm to dodatno ukruti a spojena na profile sa 6xM12 tvrdoce 10.9 Htio je stari i M14 tu stavit ali onda nema mjesta za gedoru ili okasti kljuc unutar profila tako da su vijci morali biti M12 sa glavom 17mm i na nju ide naknap okasti kljuc a sa gornje strane tj na plocu matice. Za 150 ili max 200 kila nemoze to nikuda, cak bi rekao da bi se na 200kg prikolica prevrnula a do sada nikad tako tesko nisam na nju dizao Ima tu jos posla, kada dode vrijeme testiranja pohvalit cu se ovdje Moram jos navarit sa donje strane M16 matice tako da nemoram drzat kljucem kada se kran montira ili skida i sve to skupa odnet na cinčanje da lici na nekaj i bude u boji prikolice Nisam dugo nikaj pisao po forumu mada cesto bacim oko pa da se pohvalim usput nekim sitnicama vezanim za kučanstvo Jedna slikica vozila koje je prikolica dovezla iz Varaždina k staroj na selo, Mitsubishi MTE2000D tezak 900kg kao dodatna igracka za po dvoristu i manje poslove pored 2x IMT 539 i jednog starca MF65, ponekad cak i fabia glumi radni stroj 😅 a prosle godine sam uspio 3 susjeda do sebe nagovoriti da prodaju zemlju pa sam se proširio na sveukupno 15000 kvadrata u komadu... Šikaru dao očistiti malo jacem stroju a sa svojima rijesio ostatak Prosli tjedan rijesio grane iz vocnjaka nakon orezivanja VID-20251111-WA0008.mp4 -
By yutasknight · Posted
Ako im se nastavi da po utrci otpadnu kao što su danas 7 bolida zbog problema na hibridnom pogonu i strujom onda F1 ima ozbiljan problem. -
By petak · Posted
Već neko vrijeme stoji taj poticaj za nabavu auta mlađeg od 10 godina -
By filipbabok · Posted
Jučer odvezao hyundai na teh-reg, cijena sve skupa 270 ojra. Učinilo mi se previše pa sam usporedio sa 8god starijom Kijom slicne snage, kubikaze i eko-norme. Ravno 100 eura skuplje zbog novijeg godišta. Fini poticaj za kupnju novih vozila. -
By Max · Posted
Blago vama s ljetnim gumama, kod nas sinoc pao snijeg. Obzirom na to da ovaj tjedan moramo za Zg a onda opet za Uskrs, nikako si ne mogu priustiti ne imati zimske na autu.
-
-
Most Contributions
-
frenchkey
19370 -
Zrmi RS
12524 -
MilosB
10358 -
Rain
9630 -