Jump to content

• logan
      Par puta sam vozio kraće dionice Karavane i imao želju da jednom odvozim čitavu ali kad su mi prijatelji im MK Vukovar rekli da se dobar dio sudionika po dolasku ponaša nedolično kao da su došli na dernek a ne mjesto tuge i pijeteta odustao sam od te namjere. Na žalost Karavana sve više postaje sama sebi svrhom a pojedincima poligon za samodokazivanje. Vozio sam tri puta Humanitarne vožnje za Vukovar koje je organizirao moj DU Moto Portal na Dan grada Vukovara 3. svibnja. To su bile vožnje Dubrovnik - Vukovar preko Bosne od oko 600 km u jednom danu. Jedan dan bismo se zadržali u VU, predali humanitarnu pomoć koju bismo donijeli, posjetili mjesta stradanja i treći dan se vratili kući.  U tim vožnjama bi bilo više desetaka motocikala a više puta su s nama vozili i pojedini sudionici Karavane. Svaki put bismo skupili značajna novčana i materijalna sredstva za školu djece s posebnim potrebama Josipa Matoša u Vukovaru, Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski Leptirići, za obnovu crkve S. Filipa i Jakova... Kao što je slučaj s većinom foruma, s razvojem i popularizacijom društvenih mreža interes za forume je splasnuo pa tako i za moj DU Moto Forum i većinu masovnih akcija i okupljana tako da je tiho prestala i Humanitarna Vožnja za Vukovar...  
    • direstraits
      Karb stavljaš na njega? Bio je s elektronskim ubrizgavanjem?
    • direstraits
      Još živ ovaj Šćuric? Nitko nije slučajno u rückwärts na parkingu prešao preko njega?
    • MilosB
      Gumu, svaki put kad odvrnem gas. zapravo guma s mnogo većim momentom uz silne prenose primarnog i sekundarnog prenosa
    • direstraits
  • Most Contributions

1. frenchkey
      frenchkey
      19268
    2. Zrmi RS
      Zrmi RS
      12466
    3. MilosB
      MilosB
      10180
    4. Rain
      Rain
      9630
    5. Coupe RS
      Coupe RS
      9118
  • Topics

• Popular Contributors

1. 1
      mata73
      mata73
      118
    2. 2
      direstraits
      direstraits
      79
    3. 3
      dado_sk
      dado_sk
      64
    4. 4
      swendija
      swendija
      63
    5. 5
      Max
      Max
      56
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.eu koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.