-
By logan · Posted
Par puta sam vozio kraće dionice Karavane i imao želju da jednom odvozim čitavu ali kad su mi prijatelji im MK Vukovar rekli da se dobar dio sudionika po dolasku ponaša nedolično kao da su došli na dernek a ne mjesto tuge i pijeteta odustao sam od te namjere. Na žalost Karavana sve više postaje sama sebi svrhom a pojedincima poligon za samodokazivanje. Vozio sam tri puta Humanitarne vožnje za Vukovar koje je organizirao moj DU Moto Portal na Dan grada Vukovara 3. svibnja. To su bile vožnje Dubrovnik - Vukovar preko Bosne od oko 600 km u jednom danu. Jedan dan bismo se zadržali u VU, predali humanitarnu pomoć koju bismo donijeli, posjetili mjesta stradanja i treći dan se vratili kući. U tim vožnjama bi bilo više desetaka motocikala a više puta su s nama vozili i pojedini sudionici Karavane. Svaki put bismo skupili značajna novčana i materijalna sredstva za školu djece s posebnim potrebama Josipa Matoša u Vukovaru, Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski Leptirići, za obnovu crkve S. Filipa i Jakova... Kao što je slučaj s većinom foruma, s razvojem i popularizacijom društvenih mreža interes za forume je splasnuo pa tako i za moj DU Moto Forum i većinu masovnih akcija i okupljana tako da je tiho prestala i Humanitarna Vožnja za Vukovar... -
By direstraits · Posted
Karb stavljaš na njega? Bio je s elektronskim ubrizgavanjem? -
By direstraits · Posted
Još živ ovaj Šćuric? Nitko nije slučajno u rückwärts na parkingu prešao preko njega? -
By MilosB · Posted
Gumu, svaki put kad odvrnem gas. zapravo guma s mnogo većim momentom uz silne prenose primarnog i sekundarnog prenosa -
-
-
Most Contributions
-
frenchkey
19268 -
Zrmi RS
12466 -
MilosB
10180 -
Rain
9630 -