-
By dizna · Posted
A očito nitko ovdje nesmije reć ništa loše za čunga lunga gume jer se ti odmah digneš na zadnje noge. Tebi su dobre.... Većini ovdje nisu... I nemoraš svaki post gdje netko napiše loše za kineze odmah uskakat i branit ih. Kaj delaš za njih? Ne kužim... Meni isto nevaljaju i neću ih nikad kupit jer sam jednom razbio auto zbog tokićevih čunga lunga nordex zimskih guma -
By MilosB · Posted
Sad vidim da je cak C profil. Pazi kad budeš dizao bocno.. Onamo di je taj profil slab je torzija. A pod tozijom ce biti kada budeš bilo sta bocno dizao. M10 je pre jak za taj tanki materijal od profila.. -
By MilosB · Posted
Nece nikad on biti oversteer po deafultu. Tolka težina ispred prednje osovine. Tu je i ARB napred, zasigurno tvrd da dá dojam "ne ljulja se uopće".. koji smanjuje grip ispred.. Pa vozači metnu straga jos tvrdji i smanje grip jos vise -
By MilosB · Posted
Vazi.. Pisao sam vec o kinezima.. Imao davno Minervu UHP i razlika je bila poprilična druge god ako je bilo mokro preko bijelih oznaka na cesti.. S ovima razlike nema.. Ubio sam ih do graničnika... A sad me uvjeravaj kako s 2.4t i 360kW ne testiram držanje guma.. Ujedno vozim i rx-8 gde je Goodyear eagle SuperSport.. Ali očito ti znaš bolje kako se ponaša guma nego ja.. Ali znam.. Teško je prihvatiti da je ono sta ti imas skuplje lošije od neceg jeftinijeg.. -
By josipp · Posted
Ne mislim dizati nista teze od 150kila, profili od prikolice su 40mm široki, stijenka 4mm i prema nazad konusni, takoder postoji pojacanje ispod prednje stranice zavareno poprecno za uzduzne profile, napred kod šape su profili zavareni jedan za drugi a i ova ploca 10mm to dodatno ukruti a spojena na profile sa 6xM12 tvrdoce 10.9 Htio je stari i M14 tu stavit ali onda nema mjesta za gedoru ili okasti kljuc unutar profila tako da su vijci morali biti M12 sa glavom 17mm i na nju ide naknap okasti kljuc a sa gornje strane tj na plocu matice. Za 150 ili max 200 kila nemoze to nikuda, cak bi rekao da bi se na 200kg prikolica prevrnula a do sada nikad tako tesko nisam na nju dizao Ima tu jos posla, kada dode vrijeme testiranja pohvalit cu se ovdje Moram jos navarit sa donje strane M16 matice tako da nemoram drzat kljucem kada se kran montira ili skida i sve to skupa odnet na cinčanje da lici na nekaj i bude u boji prikolice Nisam dugo nikaj pisao po forumu mada cesto bacim oko pa da se pohvalim usput nekim sitnicama vezanim za kučanstvo Jedna slikica vozila koje je prikolica dovezla iz Varaždina k staroj na selo, Mitsubishi MTE2000D tezak 900kg kao dodatna igracka za po dvoristu i manje poslove pored 2x IMT 539 i jednog starca MF65, ponekad cak i fabia glumi radni stroj 😅 a prosle godine sam uspio 3 susjeda do sebe nagovoriti da prodaju zemlju pa sam se proširio na sveukupno 15000 kvadrata u komadu... Šikaru dao očistiti malo jacem stroju a sa svojima rijesio ostatak Prosli tjedan rijesio grane iz vocnjaka nakon orezivanja VID-20251111-WA0008.mp4
-
-
Most Contributions
-
Topics
-