-
By laci · Posted
U petak napravio tehnički na jeep, 200 osiguranje i skoro 250tehnicki. Nikakav poticaj nitko mi nije spomenuo -
-
-
By mata73 · Posted
Ako kažem službeni auto onda valjda shvaćaš da ja ne kupujem gume i tako mi je svejedno jel košta guma 30 ili 150 €. Predzadnji službeni zadužio rabljeni, kaže šef gume su nove pa nemaš brige. Kiša je padala i nisam ni vidio što je na autu. Vrlo brzo sam se zapitao na čemu se kotrljam? Gume jednostavno nisu imale gripa. Pokazalo se da Fulda nije dobra. Sad ti mene uvjeri da je ta Fulda fantastična samo Golf 7 R line nema dobar ovjes i da je 1.6 TDI prejak pa je to razlog loše trakcije. -
By MilosB · Posted
#1 komentar je na moje na gumu 1 koju sam izdvojio. I prije toga drugu uz zadrsku.. #2 dižem se jer mi pun Kuki snobizma.. Kolko puta pročitaš da je neka premium guma podbacila?? Mene je vise puta razočarala premium guma koje hvale nego su kinezi.. Jer vecina ce za skupu gumu prešutjeti jer su je skupo platili, pa jedan boze da prizna da nije to to.. Ili pak vozi ko penzic i isto bi mk bilu i da vozi na bicikli gumama. Jedini kriterij mu je udobnost, i da ne škripe na skliskom/glatkom asfaltu.. Nene, razbio si jer nisi poznavao ponašanje, te sukladno tome prilagodio svoj stil vožnje.. Ps, ako pogledaš NI Jednom nisam preporučio zimsku gumu van svetog trojstva.. Pss.. Sudiš o SVIM gumama prema jednom iskustvu.. A najviše me ljuti kad oni koji nisu probali dotičnu tvrde kako je smeće.. I nadglasaju onoga tko i jeste probao.. Ujedno potrošio sad vec preko 15 setova raznih proizvođača.. Protiv principa takvog klasificiranja sam.. Pogotovo po pojedinačnim iskustvima s Jednom gumom i onda primjenjivanjem na SVE gume Jer po istom je Continental najveće smeće (prema mom iskustvu raspadanja karlase CSC3) i sve gume premium klase su smece. Michelin su baloni za penzice Dunlop je gori od kineza..
-
-
Most Contributions
-
frenchkey
19370 -
Zrmi RS
12524 -
MilosB
10361 -
Rain
9630 -