-
By direstraits · Posted
Imam nekog iskustva u dizanju kranom, doduše manji kranovi preko 30tm 🤭 Ja bih ovdje definitivno direktno ispod krana postavio noge ili jednu nogu da ne dođe do oštećenja krakova šasije, mislim da @josipp to neće imati problema smisliti, a ni implementirati. 👍 -
By MilosB · Posted
Ovo za mitas si me slatko nasmijao.. Frend legla redovno po marofu i po preporuci guma ih metnuo.. Nikad nije vozio slik ili poluslik jer vozi motor redovno i po kiši i duže ture, a ne koci ga na pisti.. I da si video komentare, a većinom od onih s narezanim slikom s grobnima, koji najdalje dobace od doma do birca, i onda tamo prepričavaju svoje pustolovine (obilazenja biciklista) Za prvi dio se slažem.. I sam sam tako, razvlačio na rate svake god i pol.. Continental, pa bridgestone, pa pirreli i kaze mi Rene (Reneko) sta ne probaš ove (Minerva EMI zero) koje su tad bike ⅓ od onih sta sam ga pitao jer sam preko njega nabavljao. Kaže drugu godinu bi mogle biti losije, al s obzirom da kupuješ skoro svaku sezonu.. To te nece dirati.. Ling Long sam kupio jer sam tad mogao kupit samo te tada, a skurio sam gumu s kojom sam došao doma nisam razmišljao jbg.. Sve drugo u toj dimenziji po tjedan dana čekanja a ja bez auta.. Kupio i veoma ugodno se iznenadio... -
-
By direstraits · Posted
Više se radi o tome da ljudi nemaju priliku probati drugo i drugačije i onda moraju ići onom ako ne znaš što je dobro znaš što je skupo A jedan dio i ako ima priliku ne koristi jer je bitno kako će okolina reagirati Ja kupio mitas gt mc gume da probam, to se sve diglo kukom i motikom gdje ćeš to ima da izgiDeš A gume relativno ok, kao razlika Bridgestone gt32 i Michelin Road 6gt Velika većina tih šta laprdaju nikad nije dohvatila asfalt osloncem za stopala i vozi motor od semafora do semafora u prvoj i drugoj Da ne spominjem da se ne bi slučajno zjbli isprsiti se platit stazu pa frezaj dok d00pe ne otpadne Ili nedajbože kakav kurs vožnje itd Uglavnom se vozi ušminkani leš, čast pojedincima koji znaju da skupo auto znači skupo održavanje -
By MilosB · Posted
Ili to samo vrijedi kod kupnje EVa da ljudi nece priznat grešku... Balkan je jos tolko zatucan stim snobizmom i drkat ce na dume od 1000€ set na autu od 5000€... Jer: "samo premium bajo moj, Kinez nista ne valja, čitao sam na forum.hr jedan post di je lik napisa kako je video posledice prometne i na jednom autu su bile kineske gume".. Ovo ne pišem za tebe, al nisi daleko ti si probao zimske Hyfli i na osnovu toga tvrdiš da su sve kineske lose, uključujući i dotičnu.. Ja NISAM rekao da su sve kineske gume dobre.. Ja sam naveo da je JEDNA odredjena kineska guma (proizvodjac-model) dobra. Ako se Seve prodaje za onog ko vise plati, jel to znaci da su sve Hrvatice takve?
-
-
Most Contributions
-
frenchkey
19370 -
Zrmi RS
12524 -
MilosB
10363 -
Rain
9630 -