-
By direstraits · Posted
Gume su dostigle visok stupanj razvoja a kinezi bezobrazno kradu sve živo i mrtvo U našim glavama još uvijek je kinesko sinonim za loš kvalitet, a to jednostavno nije točno u mnogim granama industrije Europski i američki giganti proizvode u Kini i na puno različitih načina su prinuđeni dijeliti know how s kinezima Plus što kinezi sami imaju jak R&D i štancaju inženjere kao na traci Ja ih respektiram što se tiče nauke i industrije Primjer je njihova gradnja infrastrukture, gdje imaju na jednom projektu mobilnih kranova koliko sveukupno ima njemačka, kompletna Skandinavija i Holandija Govorim o kranovima koji dižu AB elemente cesta mostova itd -
By Vensla · Posted
Jel si imao isto? Malo kasnim jer nije hitno nista meni bilo a i moram da jurim lokalnog majstora da dodjem na red... Kod mene izbacuje gresku u ESP "Senzor ugla upravljaca"povremena greska al pitanje je da li sam senzor da u nekom momentu los signal pa ugasi motor ili je greska samo posledica nekog pada napona u elektronici. -
By direstraits · Posted
Imam nekog iskustva u dizanju kranom, doduše manji kranovi preko 30tm 🤭 Ja bih ovdje definitivno direktno ispod krana postavio noge ili jednu nogu da ne dođe do oštećenja krakova šasije, mislim da @josipp to neće imati problema smisliti, a ni implementirati. 👍 -
By MilosB · Posted
Ovo za mitas si me slatko nasmijao.. Frend legla redovno po marofu i po preporuci guma ih metnuo.. Nikad nije vozio slik ili poluslik jer vozi motor redovno i po kiši i duže ture, a ne koci ga na pisti.. I da si video komentare, a većinom od onih s narezanim slikom s grobnima, koji najdalje dobace od doma do birca, i onda tamo prepričavaju svoje pustolovine (obilazenja biciklista) Za prvi dio se slažem.. I sam sam tako, razvlačio na rate svake god i pol.. Continental, pa bridgestone, pa pirreli i kaze mi Rene (Reneko) sta ne probaš ove (Minerva EMI zero) koje su tad bike ⅓ od onih sta sam ga pitao jer sam preko njega nabavljao. Kaže drugu godinu bi mogle biti losije, al s obzirom da kupuješ skoro svaku sezonu.. To te nece dirati.. Ling Long sam kupio jer sam tad mogao kupit samo te tada, a skurio sam gumu s kojom sam došao doma nisam razmišljao jbg.. Sve drugo u toj dimenziji po tjedan dana čekanja a ja bez auta.. Kupio i veoma ugodno se iznenadio... -
-
-
Most Contributions
-
frenchkey
19370 -
Zrmi RS
12524 -
MilosB
10363 -
Rain
9630 -