-
-
By MilosB · Posted
Sva sreca pa se u top 3-4 pokazala upravo kineska guma.. Mnogo je lakse bit jeftin kad ne trosis 100 milijona na razna sponzorstva za reklamiranje... Ovo s tarifama pak opet radi samo jedno, oslabljuje evropu i namece jos kedan trosak / barijeru posjedovanju icega.. Pre 4 godine je "Dobra godina Sokol f1 Super sport" kostao 90€, sad ista ta guma/dimenzija kosta preko 250€... -
By MilosB · Posted
Po pitanju hidrodinamike i nauke je slana voda i neslana voda XY temperature.. A sve ostalo su masturbacije da bi se neko isticao jer govori "morska" voda. Jel na Kaspijskom jezeru morska voda? Ja sam pisao po pitanju strucne literature jer je objasnjenje bilo nekonzistentno.. "Norska je voda jer ta voda nije samo slana" Ali slatke vode i ako su uglavnom mnogo bogatije mineralima i sarolikiji im je sastav su "slatke vode".. Konzistentnost, nista vise nisam "trazio".. -
-
By Max · Posted
Pa naravno da smo sami! 🤷🏻♂️ Tast je dao davnih dana izraditi mrezu po mjeri za nasu valu, i tak stojimo mi na molu nasem i ja velim, Nino, pa evo ih, i on masku a ja mrezu i lagano zapasali i u dva puta preko kile! Taman! 😎
-
-
Most Contributions
-
frenchkey
19566 -
Zrmi RS
12584 -
MilosB
10497 -
Rain
9630 -