Jump to content

• swendija
      Da nastavilo u revijalnom tonu
    • dado_sk
      Nitko ti ne traži BMW lakiranje. A i da tražim,sigurno ga neće dobiti.  Ne treba niti skidati stakla niti lajsne. Eventualno kvake. Makar i one se mogu zaštiti. Prijatelj platio ženi sise. 5000. Tu je došao doktor koji se školovao minimalno 10 godina,klinika,oprema, sestre,anestezija,silikon. Ovdje garaža,brusilica i neki nepalac će ga brusiti. Ili praktikant.   Nema a izbora. Tako je zgrada projektirana. Golo sunce. 
    • zveroboy
      Iduci auto treba parkirat da nije na suncu, i bit ce manje problema sa lakom.
    • dado_sk
      Šteta ga je. 40 000 km. Deda prvi vlasnik. Nikakve probleme nema. Ali za 4000 nikako. Možda BiH  1999 sam dao lakirati z128. 400 DEM.  Razbijen prednji kraj i lakiranje auta. Ispalo je vrhunski. Koliko ovdje materijal košta ? 700? 800? Ruke za nekoliko dana posla 3000? Ali kako velim,tako je kako je. Ne trebaju mi komentari "napravi sam".  Očito smo postali totalno prokleto i iskvareno društvo. Nema tu pomoći. Deda će se voziti i dalje. Njega to ne muči. Baba je popizdila ali će se smiriti. 
    • hrvojexyz
      NEbu stari, nebu (skida manduru lakirera) skoro pol posla tu ima pripremiti ovaj ne posao, nego misiju. Ovo izbrusit kak treba, ovo kitat eventualno, sprickitat i onda izbrusit na "spremno za farbanje", uz zaštitu dijelova koji se ne lakiraju , tu ima posla da bi ja skoro nekom platio da mi to pripremi kak treba i onda ofarbao i polakirao. Ok ja nisam majstor ocito za to, al i oni koji jesu imaju isto posla s tim.
  • Most Contributions

1. frenchkey
      frenchkey
      19567
    2. Zrmi RS
      Zrmi RS
      12584
    3. MilosB
      MilosB
      10497
    4. Rain
      Rain
      9630
    5. Coupe RS
      Coupe RS
      9118
  • Topics

• Create New...

Important Information

Renault-klub.eu koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.