-
By MilosB · Posted
Ovo je onaj od 8TB sta me krepao prvi.. Taj jos nije bio kod BHT.. Onaj rebuk Seagate EXOS 22TB sta mi nakon BHT izbacio masu greski sam vratio I kupio toshibu koja je bes I jedne greske (u testu I smart reportu) resila test -
By wifi · Posted
e da, ako nece oob radit, onda ocito oni nesto specificno na samom uredjaju zezaju... @MilosB zavrti ti jos jednom taj disk kroz bht, neka ga cilog prodje uzduz i popriko bez da ga itko slucajno otkopca... uzmi friski sata kabel i ubodi tamo di najcvrsce stoji... ako ti bude prosa ok, nebi ima problema da mi to bude 2. ili 3. kopija podataka... -
-
By usrmaatre · Posted
Moja radi na 850, a i 900 (kad radi regeneraciju). Nikada nije radila na 800. Možda ima električne grijače rashladne tekućine kao Lagune 2 i 3 dizelašice. -
By ivan08 · Posted
https://www.24sata.hr/news/drama-u-hotelu-porin-u-novom-zagrebu-ruskinja-je-dildom-od-30-centimetara-tukla-zastitara-1100497?fbclid=IwY2xjawPRmuBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeJGLaYb5JlDSySHJYDEVQYB_P7Xiu5Cj9InRXT6LuACc9y70cDVxtgGx0HMU_aem_NAVVJjm0cL3vPCwjMYuavQ
-
-
Most Contributions
-
Topics
-
-
Popular Contributors
-
1
mata73
165 -